Ga naar de inhoud

In juni 2023 heeft Harmonisch Wonen het jaarverslag over 2022 opgeleverd.

Een aantal belangrijke gebeurtenissen in 2022 waren de corona-pandemie en de oorlog in Oekraïne. Dit veroorzaakte veel menselijk leed. Voor Nederland betekent het een grote toestroom van vluchtelingen en daarmee nog meer druk op de woningmarkt. De oorlog leidt ook tot hogere energieprijzen, stijgende inflatie en hogere rentes. Productie en arbeidskosten stegen sneller dan voorheen.

Desalniettemin is Harmonisch Wonen gestart met het groot onderhoud. Dit onderhoud wordt uitgevoerd door de firma van der Leij (“VDL”) die reeds het dagelijks onderhoud verzorgt.

Tevens zijn er nieuwe prestatie-afspraken gemaakt tussen de gemeente Lelystad, de huurdersorganisatie en het bestuur van Harmonisch Wonen. Er zijn intensieve gesprekken geweest tussen de gemeente Lelystad en Harmonisch Wonen over mogelijke nieuwbouw aanpalend aan het Sidhadorp.

In 2022 is afscheid genomen van Arnoud Vlak als commissaris. Geert de Nekker is benoemd tot nieuwe commissaris en Judith Gelmers is benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Geïnteresseerden kunnen het volledige jaarverslag lezen op de pagina met plannen en verslagen.