Ga naar de inhoud

Binnen de Raad van Commissarissen was een vacature ontstaan door het vertrek van Arnoud Vlak. Recent is deze vacature ingevuld door Geert de Nekker (1954). Een korte introductie.

Geert heeft een meer dan 40-jarige carrière achter de rug in het vastgoed. Hij heeft nagenoeg altijd gewerkt bij grote pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen en hield zich bezig met vastgoedbeleggingen waar woningen een belangrijk onderdeel van was. Ook is hij zeven jaar directeur geweest van IVBN, de brancheorganisatie van de grote vastgoedbeleggers. In die periode heeft hij veel te maken gehad met de Woonbond, koepels van woningcorporaties, ministeries en politici. De woningcorporatiesector heeft hem altijd geboeid maar was moeilijk te combineren met zijn werkzaamheden. Vorig jaar is Geert met pensioen gegaan en heeft nu deze gelegenheid wel. Hierover zegt hij “De woningcorporatiesector heeft mij altijd getrokken met name het sociale en maatschappelijke aspect. Wat mij in Harmonisch Wonen in het bijzonder trekt is de kleinschaligheid en de vraagstukken die dat met zich meebrengt en het feit dat de corporatie thematisch gericht is op Transcendente Meditatie, een techniek die ik sinds eind zeventiger jaren beoefen. ”

Geert is breed opgeleid en heeft zowel een technische, juridische als financieel/economische achtergrond en zal daarom binnen de Raad vastgoed en financiën als hoofdaandachtsgebieden hebben. Hij woont in de Kop van Overijssel nabij natuurgebieden waar hij vaak wandelt, sport en inspiratie opdoet. Geert is bereikbaar telefonisch op 06 23645725 of via email op geertdenekker@hotmail.com