Ga naar de inhoud

Van der Leij Vastgoedonderhoud is in oktober begonnen met onderhoudswerkzaamheden in een deel van de Rivierenlaan (180 –268) en de Donaustraat (183-196). Daarvoor zijn aan het begin van de Rivierenlaan bij de Amer een aantal voorzieningen geplaatst.

Van der Leij gaat diverse onderdelen aan de buiten- en binnenzijde van de woningen herstellen of vervangen.

Vervangen dakramen en deuren bergingen
In een deel van de woningen worden dakramen vervangen. Ook worden een stel deuren van bergingen vervangen of hersteld. Een medewerker van Van der Leij benadert de bewoners voor een afspraak.

Werkzaamheden rond de woningen

  • Herstellen gevelbekleding
  • Schilderwerk algemene ruimtes
  • Goten reinigen
  • Lampen vervangen
  • Herstellen vloerafwerking algemene ruimtes

Werktijden en planning tijdens werkzaamheden aan de woningen
De werklieden zijn van maandag tot en met vrijdag van ongeveer 07.00 tot 16.00 uur aan het werk. Het groot onderhoud neemt 3 á 4 maanden in beslag. Naar verwachting zijn de werkzaamheden in januari 2023 afgerond.

Bereikbaarheid straten
Tijdens de werkzaamheden zijn de Rivierenlaan en Donaustraat bereikbaar voor omwonenden en schoolgaande kinderen. Tijdens de werkzaamheden rijdt er bouwverkeer door uw buurt. Denk aan vrachtwagens die materiaal komen leveren en spullen afvoeren. Wij proberen de overlast voor u tot een minimum te beperken en wij danken u alvast voor uw begrip.

Bouwplaats & veiligheid
Van der Leij Vastgoedonderhoud plaatst op de Rivierenlaan voorzieningen, containers en opslag van materialen. Ook worden werkbussen geparkeerd. Wij vinden het belangrijk dat uw woonomgeving er opgeruimd en netjes uitziet.

Vragen?
Mocht u vragen hebben, graag contact opnemen met Harmonisch Wonen.