Planmatig onderhoud in 2017

Badkamer en toilet renovatie woningen houtskeletbouw

De meest opvallende werkzaamheden voor het komend jaar is de renovatie van de badkamers en toiletten in Schelde- Maas- en Rijnstraat (houtskeletbouw woningen). Elke jaar tot en met 2019 laten we een aantal woningen doen, zodat eind 2019 alle woningen gedaan zijn.
Ook als u het zelf nog niet nodig vindt, komen we uiterlijk 2019 bij u langs.
U kunt kiezen voor allerlei opties. Kleurkeuze is gratis, maar bijvoorbeeld een wandcloset kan tegen meerprijs. U rekent dit rechtstreeks af met de aannemer, HomeTeam. Opties tegen huurverhoging zijn niet meer mogelijk.

Zand

Ook willen we u weer helpen met het ophogen van tuinpaden en terrassen in de tuin. Dit doen we door het gratis aanbieden van zand, tot max 2m3. We leveren het zand zo dicht mogelijk bij uw huis en u moet het binnen een week weer hebben weggehaald. Tegen Pasen zullen we vragen wie er mee wil doen.

Diverse werkzaamheden in het Hofje

In het Hofje heeft de firma Breman het onderhoud van de mechanische ventilatie in beheer en zij voeren ook in 2017 periodieke onderhoudswerkzaamheden uit.

In het hofje staat ook het kitten van de badkamers op het programma. Woont u in het hofje? We nemen voor het werk contact op met u om een afspraak te maken. Ook buiten de huizen zijn we actief in het tuinonderhoud. Slechte plekken pakken we aan. In het voorjaar gaan we daarmee aan de slag.

Keukens

De meeste woningen in de houtskeletbouw en de Amer/Rijnstraat hebben een nieuwe keuken. Woont u in één van deze woningen en zit er nog een originele keuken in uit de bouw? Bij twijfel kunt u dat bij ons navragen. Wij plaatsen dan een nieuwe keuken als u daar om vraagt.
Tijdens onze openingstijden kunt u op ons kantoor de verschillende keuzes en opties bekijken (kleuren, grepen, soorten werkblad).
Daarna zal een medewerkster van De firma Bribus een afspraak met u maken om alles nog eens door te nemen en in te meten. Dan wordt er een afspraak gemaakt voor het plaatsen van de keuken. De monteurs zijn heel goed en snel waar door u zonder al te veel over last van een nieuwe mooie keuken kunt genieten.