Oproep deelname klankbord uitbesteding onderhoud

Vanaf komende zomer zal het onderhoud aan de woningen van Harmonisch Wonen worden uitbesteed aan een aannemer. Deze gaat naast het dagelijks onderhoud ook het planmatig onderhoud en de renovaties doen.

In april is er al een voorselectie van enkele aannemers gemaakt. In mei maken we een definitieve keuze. We willen die keuze niet alleen maken, maar graag ook de inbreng van u als huurder daarbij gebruiken.  We zoeken daarom enkele huurders die in een klankbordgroep mee willen denken met de keuze en afspraken in het contract en de overdracht.

Wilt u helpen met het kiezen van een geschikte aannemer?

De verwachte tijdsbesteding is 6 á 8 uur.

Voor meer informatie en aanmelden: info@harmonischwonen.nl

De onderhoudsopgave voor Harmonisch Wonen wordt de komende jaren steeds ingewikkelder. De woningen worden ouder en we willen de woningen ook nóg beter gaan isoleren. Uit onderzoek én ervaringen van andere corporaties die dit al doen, blijkt dat het beter is de verschillende soorten onderhoud bij één partij onder te brengen. Dan sluiten de maatregelen beter op elkaar aan, is de kwaliteit beter en kunnen de kosten juist lager. Ook krijgen we dan de mogelijkheid van online dienstverlening, waarbij u de reparatieverzoeken 24 uur per dag kunt doen.

Maar hoe kies je de juiste partij? Dat moet je dan in één keer goed doen. Daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken! Want alleen samen kom je het verst.