Onderhoud aan de woningen in 2018

Badkamers Waalstraat

In 2018 is de Waalstraat aan de beurt voor het vervangen van de badkamers en toiletten. We verwachten dat dit werk wordt uitgevoerd in april en mei. De laatste jaren hebben we het grootste deel van de badkamers en toiletten al vervangen in de houtskeletbouwwoningen. In 2019 zijn alle woningen die zijn overgeslagen aan de beurt. Het doel is dat alle houtskeletbouwwoningen in 2019 zijn voorzien van een nieuwe badkamer en toilet.

Schilderwerk

In 2017 is een grote schilderbeurt uitgevoerd aan de houtskeletbouw in Rivierenlaan en de Donau- en Moezelstraat. Het schilderbedrijf, waar we al jaren tot tevredenheid mee werken, had problemen in de uitvoering met tijdelijk ingehuurd personeel. Daardoor werden afspraken niet altijd goed nagekomen en werd er in sommige gevallen slecht werk geleverd. Een deel van dat werk moet over. Voorjaar 2018 loopt het schilderbedrijf, maar nu met eigen mensen, het gehele werk nog een keer langs. Wij bieden onze excuses aan voor de problemen in 2017 en vragen uw begrip en medewerking dat de schilder in 2018 nog een keer langs moet komen.

Eind 2017 is een kleine tussenbeurt uitgevoerd in het hofje door een ander schilderbedrijf. Voor zover dat nog niet af is, maakt dit schildersbedrijf dat begin 2018 af.

Zand

In het voorjaar kunt u weer (gratis) zand bij ons bestellen als u het stoepje wat bij het huis hoort wilt ophogen.

Overig

Is er iets in of aan uw woning wat er niet goed bijstaat, kunt u dit altijd melden. Per situatie kijken we dan wat er nodig is.