Feestelijke intocht Van der Leij Bouwbedrijven

Op 24 juni is de samenwerkingsovereenkomst tussen Harmonisch Wonen en Van der Leij bouwbedrijven ondertekend en is de gereedschapskist van Lody symbolisch overgedragen aan Roy. Roy rijdt op de klussenbus van Van der Leij en zal het gezicht worden van Harmonisch Wonen voor de dagelijkse reparaties aan de woningen. Roy reed op 24 juni door het dorp met een stoet van bewoners er achteraan (op anderhalve meter afstand). De directeuren Rob van der Leij en Radbout Matthijssen tekenden kort daarvoor de overeenkomst.  

Grote verandering in het onderhoud 

Vanaf juli gaat Van der Leij Bouwbedrijven het dagelijks onderhoud aan de huurwoningen uitvoeren. Van der Leij heeft veel ervaring in het dagelijkse onderhoud van huurwoningen. Sinds jaar en dag doen zij dit bijvoorbeeld ook voor de woningcorporatie Woonpalet in Zeewolde. Van der Leij scoort goed bij de huurders van Woonpalet Zeewolde voor wat betreft tevredenheid. 

De keus voor Van der Leij maakte Harmonisch Wonen na een selectieprocedure die meer dan een jaar heeft geduurd. Daarbij hebben o.a. enkele huurders in een panel meebeslist in de keus. Natuurlijk keken we naar de kosten, maar heel nadrukkelijk ook naar de kwaliteit en de klanttevredenheid.  

Na 10 jaar stopt Lody als technische medewerker bij Harmonisch Wonen. Wij kijken daar dankbaar op terug en hebben er alle vertrouwen in dat Van der Leij het werk naadloos kan overnemen. Lody stopt in augustus. Dáár komen we zeker nog op terug! 

Jaarlijkse servicebeurt 

Met de komst van Van der Leij start Harmonisch Wonen de jaarlijkse servicebeurt. Als er iets niet goed is aan de woning kunt u dat altijd melden en dan komt in de meeste gevallen Roy van Van der Leij dat maken. Daarnaast kunt u gebruik maken van een jaarlijkse servicebeurt aan de woning. Dat kost niks extra en dan wordt de hele woning doorgelopen en worden kleine ongemakken meteen hersteld. Na de zomer neemt van der Leij contact met u op om hier voor de eerste keer een afspraak voor te maken. 

Reparaties melden via de telefoon of via internet 

Met de komst van Van der Leij wordt het ook mogelijk een reparatieverzoek te doen via de website van Harmonisch Wonen. U wordt dan doorgeleid naar een pagina van Van der Leij. Stap voor stap kunt u in een keuzemenu aangeven waar het zit en wat er aan de hand is. Ook kunt u dan meteen aangeven wat uw voorkeur is voor het moment waarop Roy komt. Van der Leij neemt contact met u op om de afspraak vast te leggen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *