Ondertekening prestatieafspraken tijdens Winterfeest Jol, 15 december 2016

We nodigen u van harte uit bij de ondertekening van de prestatieafspraken! Op donderdag 15 december 2016 vanaf 15.30 uur worden de prestatieafspraken tussen gemeente, Harmonisch Wonen en (voor het eerst!) de huurdersorganisatie én de prestatieafspraken tussen gemeente, Centrada en Huurdervereniging Ons Belang ondertekend. Om te benadrukken dat het geen ambtelijk stuk is ondertekenen we de afspraken ín de wijk, in aanwezigheid van bewoners en andere belangstellenden. Er is voor gekozen alle prestatieafspraken in één sessie te tekenen. Daarom sluit ook Harmonisch hierbij aan. Bovendien kan het heel aardig zijn om eens een andere wijk op een andere manier te zien.

Winterfeest

Op het Jolplein, tussen Jol 35 en 37, kunt u genieten van snert, chocomel en kerstlekkernijen (kerststol, kerstkransjes). Voor de kinderen is er een springkussen.

Vanaf 15.30 uur is er inloop voor belangstellenden. Om 16.15 uur vindt het officiële tekenmoment plaats voor beide prestatieafspraken, met een woordje door wethouder Jop Fackeldey.

Edit 2017-2-27: De prestatieafspraken (pdf) zijn gepubliceerd op de pagina Beleidsplan en jaarverslag.