Advertentie: Marketing Sidhadorp Lelystad, wie gaat de promotie uitvoeren?

Het Sidhadorp in Lelystad zoekt een opdrachtnemer om marketingplannen uit te werken, te coördineren en uit te voeren.

In het Sidhadorp wonen al ruim 30 jaar mensen in ongeveer 300 woningen die Transcendente Meditatie (TM) en spiritualiteit integreren in hun dagelijks leven.

De doelen van de marketing zijn:

1. De deelname aan het meditatie-groepsprogramma verhogen
2. Het aantal actief woningzoekenden die TM beoefenen verhogen

De promotie is tweeledig, intern en extern, voor uiteindelijk één en hetzelfde doel: het verhogen en bestendigen van het groepsprogramma. De resultaten zijn dan meetbaar in de deelname aan de meditatieprogramma’s en in de lengte van de wachtlijst voor een woning.

Diverse taken op interne en externe gebieden

We zoeken promotie via zowel sociale als klassieke media van bijv. open dagen en cursussen, bevordering sociale verbondenheid van huidige bewoners en een gerichte ontsluiting van bestaande en nieuwe doelgroepen.

Competenties die nodig zijn voor de opdracht:

• goed met vele partijen kunnen samenwerken, coördineren en aanwakkeren
• promotiemateriaal kunnen maken
• deskundig in moderne marketingtechnieken
• bij voorkeur affiniteit met- en kennis van TM en de TM-organisatie

Na een voorselectie van kandidaten vragen we een korte planopzet met prijsstelling. Bij de tweede selectie zullen we een uitgebreider plan van aanpak vragen. Hier staat een vergoeding tegenover. De verwachte tijdbesteding is een halve werkdag per week gedurende een jaar.

Heeft u interesse in deze opdracht?

Dan sturen we u een uitgebreide opdrachtbeschrijving toe.

Reageer met uw motivatie en cv vóór 23 februari 2018 naar: info@harmonischwonen.nl

Voor meer informatie kunt u mailen. U kunt ook bellen naar 0320-218077 of langskomen tijdens de spreekuren van Harmonisch Wonen, Rivierenlaan 230, Lelystad, maandag en woensdag 10-12 uur en woensdag 14-16 uur.

De opdracht is opgesteld namens de Stichtingen in het Sidhadorp te Lelystad: St. Harmonisch Leven (SHL) de oprichter; Harmonisch Wonen (SHW), de woningcorporatie; St. Harmonisch Beheer (SHB), verhuur kantoor- en bedrijfsruimten; SOWCI-Lelystad, de organisatie rond Transcendente Meditatie; St. Vredeswijk en de Huurdersorganisatie van Harmonisch Wonen.